Vídeos destacats

Llistat de capítols

 • Julifernandez_peliweb
  02/02/2017

  PARLEM AMB L'ALCALDE Juli Fernández (Palafrugell)

  Parlem amb l'alcalde

  22:59 25 reproduccions

  Juli Fernández ha passat pel programa Parlem amb l'Alcalde per repassar qüestions d'actualitat municipal com els pressupostos, les obres del passeig de Llafranc o del vial de circumvalació o les noves jornades d'economia verda. Fernández també ha aprofitat l'entrevista per fer balanç de la seva etapa com a primer secretari del PSC gironí o aclar...

  +
 • Parlem_alcalde_carles_motas
  20/12/2016

  PARLEM AMB L'ALCALDE de Sant Feliu de Guíxols Carles Motas

  Parlem amb l'alcalde

  27:47 10 reproduccions

  L'alcalde ganxó Carles Motas visita TV Costa Brava per fer balanç del 2016, repassar les activitats nadalenques a Sant Feliu i apuntar quines seran les línies principals d'acció del seu equip de govern durant el 2017 després de que ja s'hagin aprovat els pressupostos.

  +
 • Parlempalspeliweb
  15/12/2016

  PARLEM AMB L'ALCALDESSA de Pals Sílvia Monar

  Parlem amb l'alcalde

  21:10 1 reproducció

  L'Alcaldessa de Pals Sílvia Monar, va passar pel plató de TV Costa Brava per repassar els actes del nadal al seu municipi, parlar sobre els pressupostos i les ordenances fiscals. També sobre inversions com la de la Torre de les Hores o la manca de cobertura al poble entre d'altres.

  +
 • Frame-blanc-xiptv
  01/12/2016

  PARLEM AMB L'ALCALDE de Vall Llobrega Rufino Guirado - Desembre 2016

  Parlem amb l'alcalde

  20:46 3 reproduccions

  L'Alcalde de Vall-Llobrega, Rufino Guirado, ha passat per TV Costa Brava on ha parlat del contenciós pel Circuit de Motocross, els pressupostos i ordenances fiscals, l'escola de Vall-Llobrega i el Polivalent del poble que s'està construint.

  +
 • Alcalde-joan-loureiro_pelie
  10/11/2016

  PARLEM AMB L'ALCALDE Joan Loureiro de Begur

  Parlem amb l'alcalde

  23:42 35 reproduccions

  Joan Loureiro, alcalde de Begur, ha passat per l'espai Parlem amb l'Alcalde de Televisió Costa Brava per parlar dels recentment aprovats pressupostos, del nou sistema de recollida selectiva porta a porta, de l'alga invasora de Ses Negres i d'altres qüestions d'actualitat municipal.

  +
 • Alcalde-soler_peli-web
  03/11/2016

  PARLEM AMB L'ALCALDE: Jordi Soler (Calonge-Sant Antoni)

  Parlem amb l'alcalde

  25:43 20 reproduccions

  Calonge. L'alcalde de Calonge-Sant Antoni, Jordi Soler repassa diferents temes de l'actualitat municipal.

  +
 • Parlemalcaldejosepsalapeliw
  27/10/2016

  PARLEM AMB L'ALCALDE de Forallac, Josep Sala - Octubre

  Parlem amb l'alcalde

  23:59 3 reproduccions

  L'alcalde de Forallac, Josep Sala, ha passat pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava on ha explicat els plans de l'Ajuntament per la rectoria de Fitor, ha parlat de la contaminació de l'aigua potable d'aquest estiu, del nou contracte d'escombraries o de la Carbonera entre d'altres.

  +
 • Parlemsaispeliweb
  20/10/2016

  PARLEM AMB L'ALCALDE Lluís Sais (La Bisbal-Octubre)

  Parlem amb l'alcalde

  23:32 2 reproduccions

  L'Alcalde de La Bisbal ha passat pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava on ha repassat la situació de l'aigua a la ciutat, ha parlat del conveni amb Sorea, del pla especial del Daró i els pressupostos participatius entre d'altres.

  +
 • Parlemjuli_000000
  13/10/2016

  PARLEM AMB L'ALCALDE de Palafrugell Juli Fernández - Octubre

  Parlem amb l'alcalde

  22:43 12 reproduccions

  L'Alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, ha passat pel Parlem amb l'Alcalde de TV Costa Brava i ha parlat del Cas del Golfet, les obres del Passeig de Llafranc, la Policia Local, la mobilitat a la ciutat i ha tingut temps de repassar també la situació del PSC com a Primer Secretari de la formació a les Comarques Gironines.

  +
 • Parlemmotas_000000
  06/10/2016

  PARLEM AMB L'ALCALDE Carles Motas (Sant Feliu de Guíxols) - Octubre

  Parlem amb l'alcalde

  07:09 5 reproduccions

  L'Alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles, Motas, ha passat per TV Costa Brava per tractar diferents temes de l'actualitat municipal. Entre els temes que va parlar hi ha les ordenances fiscals, els pressupostos 2017, el Guíxols Escena, el Guíxols Arena, la compra dels jardins de darrera el Monestir, la proposta de CiU de fer un aparcament s...

  +