Detall de vídeo

De la mar a la taula

La barca de l'Andreu
18/01/2017 00:27:15 | 665 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

Coneixem a cuiners amb estrella Michelin que elaboraran un plat... des de la tria i compra fins al resultat final. Anem a Vil·la Retiro (Xerta) i acompanyem al seu xef a la llotja a comprar el peix que després cuinarà. També visitem el restaurant El Rincón de Diego (a Cambrils) i acompanyem el xef a la seva peixateria habitual a buscar un dels seus mariscs preferits: l’escamarlà de Cambrils.

A la secció músical en Josep Bordes, cantant de Pepet i Marieta, ens canta una cançó del paler que dóna menjar-se el peix d'alta cuina, i a la secció de les biòlogues marines de Plàncton, coneixarem la importància de cuidar la mar per evitar la seva contaminació perquè aquesta, al final, no arribi a la nostra taula.